No man trackwork


No Man Trackwork BV ontwikkelt innovatieve oplossingen in de wereld van de spoorbouw. Van uitvinden en ontwerpen tot het ontwikkelen van concepten en vervaardigen van (autonome) machines en apparaten voor in, op en om het spoor. Wij richten ons op oplossingen, verbeteringen en innovaties voor de werknemer en de werkprocessen in de spoorbouwwereld. Daarnaast hebben wij een passie voor duurzaamheid en streven ernaar om alle innovaties zo duurzaam en groen mogelijk te ontwikkelen.

 

UITDAGENDE MARKT

Met meer dan 20 jaar ervaring in de verschillende disciplines van de spoorbouwbranche, nationaal en internationaal, kennen wij de markt. De wereld verandert en vraagt om nieuwe oplossingen; van duurzaam en efficiënt tot beheersbaar en innovatief. De spoorbouwwereld is niet anders. De overheid en ProRail stimuleren de spooraannemer om anders te gaan werken, maar ook de zorg voor en om de medewerker vormt een uitdaging (denk aan tekort aan personeel, slechte werkomstandigheden, ziekteverzuim e.d.).

 

 

ONZE KRACHT

Onze kracht zit hem in het ‘out-of-the-box’ denken, anders zien en kijken in combinatie met kennis en kunde op het gebied van hoogwaardige technologie en robotisering. Wij zijn gedreven innovators en doen niets liever dan iets nieuws creëren. Vanuit verbinding baanbrekende concepten omzetten naar werkelijkheid, daar gaan wij voor. Met ons fijne netwerk aan partners en samenwerkingsverbanden realiseren wij deze innovatieve projecten.

 


 

WIJ ONTMOETEN U GRAAG

Is er een andere oplossing nodig voor een bestaand probleem?

Is het tijd voor innovatie?

Toe aan een (technisch) verbetertraject?

Of is er een vraag op het gebied van technische innovatie in de spoorbouwbranche?

 

Wij ontmoeten u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.