partners


TRACKBOT komt voort uit een samenwerking van No Man Trackwork en AMT Group. Samen ontwikkelen en produceren wij innovatieve oplossingen voor de spoorbouwwereld. Wij geloven dat de huidige werkomgeving verandert en bieden multipurpose machines die daar op inspringen. Onze passies liggen bij innovatie, hoogwaardige technologie, robotisering en duurzaamheid. Door de combinatie van deze passies ontstond TRACKBOT.

No Man Trackwork heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring in de spoorbouwbranche. Hierdoor ontstond het idee om een multipurpose machine met behulp van robotisering te ontwikkelen. Van idee naar concept en de eerste tests, maar er bleek meer nodig. En meer werd gevonden in AMT Group. AMT bestaat al langer dan 25 jaar en met hun Railroad divisie ontwikkelen zij unieke machines voor in, op en om het spoor. Deze machines ontwikkelen zij samen met de klant en worden vervolgens naar hun wensen , eisen en de gestelde wet- en regelgeving gebouwd. Meer weten over AMT? Ga naar www.amtgroup.nl


Daarnaast hebben wij mooie samenwerkingen met diverse organisaties op het gebied van robots, vision en software ontwikkeling.